Presentatie1

We gaan niet helemaal in stijl op weg naar het einde van een droog, warm en zonnig 2018. Grijze dagen, regen maar wel recordwarm.

De laatste vrijdag van november 2019 heeft het bestuur van Stichting de AmerkantOp vergaderd. Het logo is goedgekeurd: Drie verrekijkers gericht op wat doet denken aan huisje boompje beestje. Het stroomt, er is beweging en zonder water, lucht en bodem is het beeld niet compleet. Aan alle kanten circulair en lokaal. Dat is in de kern waar Stichting De AmerkantOp volop voor wil gaan.

Hoe, wat en wanneer dat is een gezamenlijke vraag die we gaan beantwoorden in januari. In ieder geval heeft Stichting De AmerkantOp zich al verbonden aan het landelijke initiatief Voor de Oogst van Morgen Voor de Oogst van Morgen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s