Stichting de AmerkantOp heeft het met anderen als Duurzaam Drimmelen en Stichting Bei vaak over de toekomst van het gebied in en rond Drimmelen. Onder de noemer Stippen op de horizon probeert de AmerkantOp verder te gaan dan alleen maar praten over door concrete stappen te zetten. Maar welke stappen op weg waar naar toe?

Van 8 september t/m 23 oktober 2022 vindt het BredaPhoto Festival plaats met als titel Theatre of Dreams. De in Breda geëxposeerde fotografie inspireert tot nadenken over hoop, verandering en een nieuwe kijk op de wereld. Onmiskenbaar is sprake van landschap op veel foto’s. Een blikvanger achter het Chassée Theater is het werk van Hans van der Meer met als thema Tijd om te veranderen – De veranderende wereld van de Nederlandse Koe. Op een paar passen afstand visualiseert Irina Rozovsky de rust van Brooklyn’s Prospect Park, sereniteit en schoonheid als tegenhanger voor de gehaaste en hyper-competitieve stad.

Op 8 oktober 2022 13.30 uur achter het Chassé theater neemt voorzitter en spraakmaker Piet Hermus belangstellenden mee langs de foto’s om daarna aan tafel te gaan zitten. Met een drankje eens verkennen wat de dromen voor Drimmelen zijn en hoe zich dat verhoudt met de realiteit en mogelijkheden. Gelet op de organisatie is het nodig om even aan te melden.

Uitnodiging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s