Zaterdag 15 april 11.00 – 16.00 uur FEEST in Terheijden
Locaties: zaal De Abt, foyer De Cour, Dorpsplein

Na een succesvolle eerste editie van het Groot Groen Feest in 2022 op het Raadhuisplein in Made, is de organisatie voor de tweede editie 2023 in volle gang. Deze keer in Terheijden. Het doel van deze dag is inwoners van de gemeente Drimmelen, jong en oud, te inspireren en te motiveren om samen te werken aan een mooie duurzame, inclusieve en gezonde toekomst. We nodigen u van harte uit voor deze dag.


Feest! Drimmelen 25 jaar
Dit jaar vieren we een bijzonder feestje in Terheijden. Drimmelen bestaat 25 jaar! We kijken terug en vooruit naar de volgende 25 jaar. Waar staan we over 25 jaar op het gebied van klimaat, leefomgeving, natuur en sociale cohesie? U wordt op dit feest uitgedaagd om mee te denken en mee te doen! We willen met een vrolijke blik kijken naar de toekomst!


Locaties in centrum Terheijden
In en rondom zaal De Abt plaatsen we diverse marktkramen. In de foyer van De Cour worden kinderactiviteiten georganiseerd en kunnen ook andere activiteiten/presentatie plaatsvinden. De dansschool FUSE uit Terheijden zal evenals vorig jaar weer een mooi optreden geven. Ook hebben we voor deze dag het gebruik van het Dorpsplein aangevraagd. We gaan er een mooi feest van maken!


Meer informatie
Op de website http://www.grootgroenfeest.nl kunt u vanaf 1 april het volledige programma bekijken. Voor meer informatie kunt u mailen via info@grootgroenfeest.nl

De werkgroep Groot Groen Feest
Robert, Louis, Lydia, Mike, Henrike, Theo, Antoinette, Marijke