Bestuursvergadering AmerkantOp
Volgende week donderdag 27 oktober, 20 uur (plaats afhankelijk van aantal deelnemers) vergadert de AmerkantOp. Deze vergaderingen zijn openbaar. Wie er bij wil zijn kan zich aanmelden per mail. Er wordt in ieder geval gesproken over het programma van de komende maanden, voortgang van projecten, communicatie en samenwerking tussen organisaties.


Save the dates Bomen Planten
November wordt een echte boomplantmaand. Landelijk maar zeker ook in Drimmelen. Er zijn de nodige locaties waar bomen geplant kunnen worden. Het weekend van de 12e november staat in het teken van de voorbereidingen. De aanplanters van het eerste uur (2020/2021) van Dongemond College, Stuifhoek, Lage Weide, de Schittering, kerstbomen en anderen kunnen van 10.30 uur tot 12.00 uur komen kijken of hun bomen de droogte van 2022 hebben overleefd in de Kinderboomkwekerij!  Woensdag16 november is het de beurt aan de basisscholen om bij eigen school, bij kinderboomkwekeij of (B)oerBurgerBos te planten. Ook het weekend van de 19 november gaan we planten. Hagen, zaailingen, Trees for All, maakt niet uit. Locaties genoeg. 
Save the date Elizabethstocht 601
Wij nodigen jullie uit om op zondag 20 november vanaf 10.30 uur mee te lopen! Na de Coronaperikelen van vorig jaar kunnen we dit jaar toch meer op ons gemak zijn!


Lokaal
Bodem en lokaal circulair zijn. Voor de AmerkantOp hoort dat bij elkaar. Het Truffelgilde is hiervoor een uithangbord. Dit is uiteraard het seizoen! Een uitstapje naar het Morgenstondbos in Hooge Zwaluwe maakte duidelijk dat dit bos voor Paddenstoelenliefhebbers een schatkamer is. Morgenstondbos