De winterslaap 2023 verloopt een beetje verward. Regen, dan weer op het ijs staan en voor je het weet spoelt het water bijna over de dijk. En het blijft even afwachten wat februari gaat brengen. Vast staat dat er wat beheer en onderhoud is uitgesteld vanwege het weer. Het planten van struiken en bomen is niet helemaal volgens plan verlopen en op een aantal plaatsen is het plantgoed opgekuild. Tegelijkertijd popelen mensen alweer om scheppen en schoppen en snoeischaren aan de slag te gaan.

Iedereen die in de startblokken wil staan voor activiteiten is uiteraard van harte welkom. Een dagdeel in het (B)oerburgerbos werken of iets doen bij de kinderboomkwekerij? Een paar uurtjes ondersteunen bij het gebruik van leskisten op de scholen? Meedenken, meeorganiseren en meedoen met de activiteiten van Truffelgilde of Experimentelers? Het kan allemaal. Op de homepage van de site van de AmerkantOp staat een jaarkalender die als leidraad kan gelden al is het belangrijk om nieuwsbrief en agenda in de gaten te houden voor exacte informatie. We zijn toch weers- en seizoensafhankelijk. Aanmelden als belangstellende of vrijwilliger kan via de contactpagina. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de knop op de homepage.

De AmerkantOp heeft ambities maar het waarmaken kost naast tijd ook geld. De zon gaat niet helemaal meer voor niets op. Sinds december beschikt de Stichting over een mogelijkheid om te doneren via de site. Donaties komen direct ten goede aan de Stichting en bijdragen besteed de Stichting direct aan activiteiten in het belang van de leefomgeving Drimmelen. Over de bestedingen legt de Stichting publiekelijk verantwoording af. Kortom we werken graag samen en houden iedereen op hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s