Een gebiedsstichting in roerige tijden gunt de omgeving oases van rust, bosbadpaden en secret gardens. Plaatsen om tot rust en jezelf te komen en fantasie tot leven te brengen. Niet alleen voor volwassenen maar juist ook voor kinderen. Groene schoolpleinen zijn het decor voor het nieuwe pauzeren. We hebben ons oor te luisteren gelegd. Gamen en beeldschermkleven domineert in veel kinderkamers. Buiten gamen in regen, wind en kou raakt wat uit de mode. Maar levensecht een groen avontuur beleven heeft ook nog steeds aantrekkingskracht. Laten we dat niet vergeten.

Een rechte lijn brengt je van A naar B maar fantasie brengt je overal meende Einstein. Dat brengen de leerlingen van de Schittering en van de Stuifhoek in de praktijk. Met hun tuinontwerpen, met het handen uit de mouwen steken en met hun impulsieve creativiteit. Soms levert dat veel geluk op. Dan vind je een drieling paardenbloem en dat is minstens zo zeldzaam als een klavertje vier en dat moet dan toch ook geluk brengen! Sophie uit groep 5 van de Stuifhoek kan daar over meepraten want haar konijn houdt van paardenbloemen en die krijgt dus dat lekkere hapje.

Stukje bij beetje werken we samen met kinderen verder aan al dat groen.

Drimmelen krijgt een Secret Garden, ontwerp op maat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s